Catherine

Graspail

 

 

Catherine

graspail

Com a ceramista, creo objectes de decoració al meu taller del sud-oest de França.

Com a artesà artístic, el que busco amb les meves creacions és fer arribar l’emoció que jo sento en treballar la terra amb tècniques ancestrals.

Em vaig formar amb Jean-François Delorme, Dalloun, Rizu Takahashi i al CNIFOP.

Totes les meves creacions passen una prova de foc i se sotmeten a un impacte tèrmic abans del fumatge.

 

També organitzo pràctiques per a principiants de totes les edats i ceramistes consolidats. En un món cada cop més ràpid i connectat, l’art del modelatge convida a la desconnexió.
Quan pastem l’argila i li donem la forma triada, ens tornem a centrar en l’essencial. La simplicitat d’aquest gest permet deixar anar els pensaments i les tensions internes. A més, un cop acabat, l’objecte aporta satisfacció i orgull. Fer servir les mans per crear i fabricar permet a les persones deixar parlar la seva imaginació.

No hi ha cap requisit d’edat ni d’habilitats concretes per començar, només el desig de crear i deixar-se anar.

El meu taller és al cor de L’Artelier, un centre cultural, de treball, de creació i d’esdeveniments a Tarba, Occitània. Tarba evoca el plaer de viure i el caliu del sol. A la falda dels Pirineus, entre l’Atlàntic i la Mediterrània, ofereix una vista única i impressionant de la serralada dels Pirineus i el Pic del Migdia. Tarba, una ciutat per a les persones amb els seus carrers de vianants, les seves terrasses, els seus parcs i jardins, els seus mercats i la seva gastronomia, és ideal per gaudir d’una estada en un lloc tranquil.

Informació de contacte

Direccio 10 rue carnot 65000 Tarbes

Telefon Telèfon: +33 06 32 77 66 56

email Correu electrònic: catherinegraspail@gmail.com

instagram INSTAGRAM: @deterresetdefeu

facebook FACEBOOK: @deterresetdefeu