ENLLAÇOS WEB

En aquest espai trobareu els programes desenvolupats des de la Gerència de Serveis de Comerç, amb l’objectiu d’oferir suport específic als responsables municipals en la definició de les pautes per fer un territori comercialment més atractiu gràcies a una oferta de qualitat més diversificada dels oficis artesanals artístics, que comporti la solidesa econòmica d’aquestes empreses i la seva creativitat, dinamisme i promoció col·lectiva.

COOP’ART

COOP’ART (EFA219/16) és un projecte desenvolupat per diferents socis catalans i francesos per a fomentar una estratègia compartida d’innovació i desenvolupament sostenible de l’artesania en el marc del programa europeu POCTEFA (programa INTERREG V-A Espanya-França-Andorra) de cooperació territorial creat per a fomentar el desenvolupament sostenible del territori transfronterer entre aquests tres països, i en el qual es cofinancen econòmicament projectes de cooperació transfronterera dissenyats i gestionats per actors d’ambdós costats dels Pirineus.

Barcelona és molt més

A la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona treballem a favor del desenvolupament social i econòmic dels 311 municipis de la província a través del sector del turisme.

El suport a les polítiques turístiques de municipis i altres entitats territorials, així com el màrqueting turístic, la promoció i creació de productes turístics, són els dos objectius principals que defineixen de forma genèrica la nostra missió. En aquesta web trobareu moltes idees per descobrir que Barcelona és molt més.

La Xarxa
Productes de la terra

La Xarxa Productes de la terra és una agrupació voluntària d’ens locals d’àmbit comarcal impulsada i coordinada per la Diputació de Barcelona, amb la finalitat d’enfortir el teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat de la terra i el mar de la província de Barcelona.

Des la Gerència de Serveis de Comerç presta suport als ens locals per a la realització d’accions que reverteixin tant en l’augment de la competitivitat de les empreses del sector comercial i serveis del municipi, com en la millora de l’oferta comercial i de serveis existent.

Digiemprèn

Digiemprèn és un lloc web per a estar al dia dels temes relacionats amb el comerç online.

Si tens un negoci digital o en vols tenir un, acompanya’ns i aprèn totes les eines que et conduiran a l’èxit.

Apropteu

La Gerència de Serveis de Comerç ha elaborat una aplicació mòbil anomenada APROPTEU, totalment gratuïta, adreçada tant a comerciants, paradistes, artesans, empresaris del sector, emprenedors com a la mateixa ciutadania. L’aplicació recolza el comerç de proximitat proporcionant avantatges per als seus negocis i facilitant la comunicació amb els ciutadans.