Jean-François

Pesez

 

 

Jean-François Pesez

Durant dotze anys, vaig ocupar diferents càrrecs treballant en l’àmbit de l’agricultura, una etapa que va acabar amb la meva estada a Califòrnia. A continuació, vaig començar a formar-me en agricultura biològica i, més tard, en gestió d’unitat comercial per treballar com a responsable en botigues Bio.

Des de fa ja gairebé trenta anys, diferents lectures, pràctiques i trobades m’han permès conèixer-me millor tant pel fet d’haver-me pogut alliberar de determinats condicionants com pel fet d’haver-me facilitat el reconeixement del meu potencial.

Tot i que el dibuix i l’art m’apassionen des de petit, no va ser fins després d’un viatge a la selva amazònica que la vida i la natura em van recordar el motiu pel qual soc aquí.

Trasbalsat a la tornada, em vaig tornar a posar a crear, i va ser treballant l’argila i la terra que vaig poder recuperar la inspiració. Aviat em vaig adonar que la meva tècnica limitava la meva creativitat.

La vida va respondre un cop més a les meves expectatives en permetre’m preparar-me per a l’obtenció un certificat d’aptitud professional en decoració ceràmica el 2014 que em permetia plantejar-me dedicar-me a aquesta creativitat. Instal·lat el 2015, artesà d’art el 2017, i Taller d’art de França el 2020

Informació de contacte

Direccio 1 rue font d Avall 666150, Arles sur Tech

Telefon Telèfon: +33 663706062

email Correu electrònic: terresdania@gmail.com

facebook FACEBOOK: @jeanfrancois5pesez